A világ legszebb nővérkéje, minket is bármikor leápolhatna

/
/
14132 megtekintés

Aki járt már kórházban kisebb nagyobb egészségügyi probléma miatt, az jól tudja, hogy a gyógyulás sokkal jobban megy csinos nővérek kezei között.

Most nem szeretnék belemenni a hazai egészségügy lesújtó helyzetébe, fejre is állhatunk úgy se lesz jobb. Szerencsére vannak még jó orvosok, bár tény, hogy fogyóban vannak, viszont mogorva életunt nővérekből Dunát lehet rekeszteni.  Megértjük őket, nehéz úgy egy hivatást becsülettel csinálni, ha nem fizetik meg. Szerencsére azonban vannak még jó fej egészségügyi dolgozók, akik tényleg mindent elkövetnek azért, hogy a közérzetünk jobb legyen és minél hamarabb meggyógyuljunk. A hazai egészségügyben is találunk csinos fiatal nővérkéket, akiket epekedve nézünk.

Most bemutatjuk nektek a gyönyörű 31 éves Lauren-t, aki 16 éves kezdte karrierjét és több mint 8 évig volt nővér. Ez idő alatt dolgozott elsősegély és intenzív osztályokon is. A floridai nőnek szenvedélye az egészség és a wellness, hisz benne, hogy az aktív élet a hosszú élet titka. A hosszú évek munkája kórházakban azonban nem tett jót Lauren egészségének, túl sokat dolgozott, túl sokat stresszelt, alig aludt és egyáltalán nem volt boldog, ezért úgy döntött egyenesbe hozza az életét. Nagyon csini, minket is leápolhatna.