Egy iPhone-ért mindenét odaadta volna a tini lány, de csúnya leckét kapott

/
/
7283 megtekintés

Egy online fórumon tette közzé hirdetését a 17 éves fiatal lány, aki úgy gondolta, megéri feláldoznia becsületét egy iPhone 8-as telefonért.

Egy kínai lány 2300 angol fontot, azaz nagyjából 770 ezer forintot kért az ártatlanságáért cserébe. A lány balszerencséjére, illetve talán inkább szerencséjére, egy helyi vlogger is megtalálta a hirdetését, és azonnal teaházi randevúra hívta a lányt. A gyanútlan kamasz meg is jelent a találkozón, ahol tudta nélkül készült el az alább látható felvétel. Ebben a tini elmondja, hogy egy barátnőjétől vette az ötletet, aki lefeküdt egy gazdag férfivel, így szerezvén némi extra zsebpénzt. Chen elmondja, hogy semmi más dolga nincs, csak feküdni, és ezzel megszerezheti azt az összeget, amiből megveheti a hőn áhított mobilt, amire egyébként nem futja,

Arra viszont nem számít, hogy a Nana nevű vloggernek egészen más tervei vannak: a lány ugyanis fel akarta nyitni a kamasz szemét, hogy ne gondolja, megéri ilyesmit tenni egy telefonért. A leckéztetésnek egészen durva módját választja, ehhez pedig erős férfiakat hív segítségül. Miután Chen megkapta a 60 fontnyi előleget, elindul egy hotelszobába az állítólagos „ügyfelével”. A dolgok akkor durvulnak el, amikor újabb férfiak is csatlakoznak, majd lefogják a lányt, hogy egy kicsit ők is szórakozzanak. Eközben a Nana nevű vlogger várja a sorát a szobához tartozó fürdőben, majd mikor elérkezik a pillanat, kiront és megkérdi:

“Most már félsz? Nos, már túl késő! Semmi nem ér annyit, hogy eladd egy telefonért” – kiabálja dühösen a zokogó lánynak. Végül leparancsolja a statisztákat a lányról, hogy kettesben is elmagyarázza neki, mekkora ostobaságot tett, amikor feladta meggondolatlan hirdetését.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!