Gusztustalan, gennyes trutyi folyt ki a budapesti Sparban vásárolt sertéstarjából

/
/
5335 megtekintés

Egy férfi bevásárolt a vacsorához, aztán amikor előkészítette a tarját, az abból kifolyt gennytől napokig enni sem bírt.

A 444 újságíróihoz fordult az a férfi, aki szombaton délelőtt a VII. kerületi SPAR-ban sertés tarját vett, de amikor azt felvágta, masszív öklendezés lett rajta úrrá. Főleg arra a kérdésre szeretett volna választ kapni, hogy mi lehet ez a gusztustalan massza, amit a húsban talált. Kábé úgy néz ki a dolog, mint egy pattanás, ami jócskán megnőtt, és ami egyik pillanatról a másikra kifakadt.

A 444 azóta a SPAR illetékeseinél is érdeklődött, hiszen a fotót készítő férfi akkora sokkot kapott a látottakon, hogy már válaszolni sem bírt, amit helyette is megtett a Klauzál-téri üzlet. Ők is szeretnék megtalálni a férfit, hogy kártalanítsák, hiszen a fotókon szereplő genny nem sajtszósz, hanem egy méretes tályog, ami külső szemrevételezés során egyáltalán nem látszik. Mivel egész hústermékről van szó, amelynek külsején fizikai sérülés nem volt tapasztalható, boldogan bocsátották áruba. Ellenkező esetben elutasítják az ilyesfajta és a sérült termékek átvételét, de az épnek kinéző húsokat sajnos értékesítik, ami ha hibás, az csak a feldolgozás során derül ki.

 

És most következzen a János által vásárolt sertéstarja. Mielőtt kattintasz, jól kösd fel a gatyád, esetleg hányd ki magad, vagy ha gyenge a gyomrod, inkább meg se nézd. Borzalom!