Tudományosan is megmagyarázták, miért nem szeretnek a férfiak óvszert húzni

/
/
14658 megtekintés

Méghozzá neves kutatók vizsgálták az óvszer témát, és mondták meg a tutit a leggyűlöltebb “ruhadarabról”.

Kismillió védekezési módszert kitaláltak már, de ha nem akarsz idő előtt apa lenni, vagy korán pulyát szülni, akkor minden kényelmetlenség ellenére érdemes viselni az óvszert. Persze nem úgy, mint a kalapot, fürdéskor, hanem amikor kell, és amikor szükséges. Persze sokan kihagyják a “ruhadarab” viselését, mert macerás, csökkenti a toszogatás élményét, és olykor a hév annyira elkapja az embert, hogy eszébe sincs csikkzsebből előkapni. Ezeken túl, és a “csak”magyarázat mellé már tudományosan is hivatkozhatsz arra, miért is utált a koton viselése.

Az Indiana Egyetem szakemberei 1661 férfit vizsgáltak meg, és megadták a magyarázatot a miértekre. Szerintük a férfiak azért utálják az óvszert viselni, mert a farkuk 2,5 centivel rövidebb az átlagos, 17,6 centis gumikhoz képest. Biztos volt olyan is, akinek a kupakra sem ment rá a gumi, de 83%-uk kisebb méretekkel bírt, mint az óvszer hossza. A tudományos magyarázat tehát az, hogy azért utálják a használatát, mert túl kicsi a pöcsük, tisztelet a kivételnek.

Ettől függetlenül akkor is próbáld ráhúzni a cerkára az óvszert, hiszen ha már magadra nem is, másokra, a partneredre érdemes gondolnod.

 

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!