A 10 legbetegebb sorozatgyilkos páros

/
/
11686 megtekintés

Ezúttal a tíz legbetegebb sorozatgyilkos párt mutatjuk be nektek.

10. Paul Bernardo és Karla Homolka

A fenti montázs láttán átlagos párnak tűnik a Bernando házaspár. A legalább három gyilkossággal vádolt párocska 1987-ben ismerkedett meg, majd rá négy évre házasodott össze. Az első bűntényt a feleség húga, Tammy ellen követték el. Mivel Karla már nem volt szűz a nászéjszakán, ezért azt találta ki, hogy cserébe felajánlja férjének, hogy kárpótolja magát az ő érintetlen húgával. Eszméletlenre drogozta a testvérét és felvette videóra ahogy Paul megerőszakolja az öntudatlan lányt, aki mindeközben túladagolás miatt belefulladt a saját hányásába. A nyomozás nem állapított meg gyilkosságot, így tovább hódolhattak beteg hobbijuknak.
Ezt követően a 14 éves Leslie Mahaffy majd a 15 éves Kristen French meggyilkolása és megerőszakolása következett, amiért elítélték őket, de Paul DNS-e emellett számos nemi erőszak helyszínén bukkant még fel. A perverz fickó élete végéig rács mögött marad, ifjú arája 12 évnyi börtönbüntetés után néhány éve szabadult.

9. Gerald és Charlene Gallego

A képen látható átlagosnak tűnő házaspárra tíz kegyetlenül beteg gyilkosságot bizonyítottak rá, amiket röpke két év leforgása alatt követtek el. A párocska saját kapcsolata is teljesen aberrált volt, hiszen Gerald rabszolgájaként kezelte feleségét, aki csak azt a ruhát viselhette, amit férje mond, s nem csinálhatott semmit, amire nem kapott engedélyt. Őt azonban csak terrorizálta, amit az idegen nőkkel művelt az sokkal keményebb volt.
Feleség közreműködésével tizennégy körüli lányokat csábított a furgonjába azzal a kamuval, hogy együtt fognak füvezni. A drogos lazulás helyett azonban nemi erőszak és gyilkosság szerepelt a programban. A sor valószínűleg még sokáig folytatódott volna, ha az utolsó emberrablásnál az áldozatok ismerősei nem jegyzik fel a furgon rendszámtábláját. A halálra ítélt gusztustalan fickó már nem érte meg az ítélet végrehajtását, prosztata rák végzett vele így keserves kínok között dögölt meg. Egy tüzes vasat azért kívántunk volna még a végbelébe mindehhez, de így is megjárja. Felesége 16 év után szabadult.

8. Ricky Davis és Dena Riley

Ez a két lezüllött arc előbb két nőt gyilkolt meg, majd elrabolta és szexuálisan bántalmazta a férfi ötéves unokahúgát. Davis már egész fiatalkora óta folyton börtönben vagy javító intézetben ült általában szexuális zaklatás volt a vád ellene. Első börtönbüntetését nemi erőszakért kapta. Azzal védekezett, hogy a nő is akarta a szexet nem csak ő, de a bíró ezzel nem értett egyet, mert nem tekintet el attól az apró körülménytől, hogy Davis végig egy kést szorított az áldozat torkához.
A férfi önmagában csak egy beteges perverz volt, de nem gyilkos. Szabadulása után azonban találkozott álmai asszonyával, Dena Rileyvel, akinek a nemi erőszak és a gyilkosság volt a beteges fétise. Ő vette rá a fickót, hogy erőszakolja és ölje meg azokat a nőket, akiket ő pénzzel és droggal a lakásukra csábít. Szerencsére annyira amatőr módon szervezték az egészet, hogy nagyon hamar a nyomukra bukkant a rendőrség Davis előélete miatt.

7. Michelle Michaud és James Daveggio

A fenti képek nem adják vissza azt az igazi sötétséget, ami ennek a párnak a fejében volt. Listánkra a követelményeket vagyis az emberrablást, a nemi erőszakot és a gyilkosságot alaposan túlteljesítették, hiszen mindezen túl az áldozat halálra kínzásában lelték a legnagyobb örömüket. A furgonjukat úgy alakították át, hogy a hátsó fülkében berendeztek egy kínzókamrát húskampókkal kötélhurkokkal és egyéb válogatott célszerszámokkal. Példaképüknek a tabellánk kilencedik helyén bemutatott Galego házaspárt tekintették, az ő “munkásságukat” szerették volna tovább tökéletesíteni az emberkínzással. Nem derült ki, hogy összesen hány áldozatuk lehetett, mert nem tettek vallomást, de épp egy huszonkét éves lányon fejezték be a fent taglalt tortúrát mikor elkapták őket, s azonmód halálra is ítélték mindkettőjüket 1997-ben. Nem kár értük.

6. Faye és Ray Copeland

Annak idején azzal kerültek a címlapokra Copelandék, hogy ők voltak a legidősebb halálraítélt házaspár a férj 76 és a feleség 69 életévével. A fenti tablón nem a családtagok, hanem állítólagos áldozataik veszik körbe az öreg szarháziakat. A nyomozás öt csavargó meggyilkolását bizonyította rájuk, de a többi hobó is abban az időben és azon a környéken tűnt el, csak az ő holttestük nem került elő. Ők legalább nem kínoztak meg senkit és a papa életkora miatt a nemi erőszak sem jöhetett szóba, egyszerű tarkólövésekkel végezték ki a környékükön átutazó hippiket.

5. Alton Coleman és Debra Brown

A soron következő duó bűnlajstroma: nyolc gyilkosság, hét nemi erőszak, három emberrablás és tizennégy fegyveres rablás. A bűnöző páros 1984-ben kapott rá a gyilkolászásra, ekkor követték el a gyilkosságokat két hónap leforgása alatt, hat különböző állam területén. Áldozataik kivétel nélkül színesbőrűek voltak, akiket elcsaltak bulizni majd legjobb esetben csak kirabolták őket, máskor nemi erőszak és halál lett a party vége. Mindkettőjüket halálra ítélték, a mikrofonfejű fickót már le is nyomták, barátnője ítéletét azonban később életfogytiglanira enyhítették.