Ez a fotósorozat megmutatja az orgazmus igazi arcát, normalizálja a pornóval elferdített szexualitást

/
/
19501 megtekintés

 A szexualitás körüli akadályokat próbálja lebontani a brazil fotós munkája, ami a női orgazmust örökíti meg előtte-utána képekkel.

Marcos Alberti különleges fotósorozatot készített, aminek az orgazmus szó után szimplán az O-projekt nevet adta. Ő volt az, aki egy munkájában addig itatta borral az alanyait, amíg azok a komor arckifejezés helyett mosolyogni nem kezdtek. Ezúttal a női szexualitás körüli tabukat próbálja ledönteni, amelyek a pornóval és egyéb torz stigmákkal nem a megfelelő mondanivalót közlik a hétköznapi emberrel.

Egy egészséges párkapcsolatban az ember őszintén beszél az örömszerzésről is, ami sok kultúrában tabunak számít, ezért sokan el sem jutnak odáig. Nők ezrei sosem tapasztalják meg ezt a fajta boldogságot, amihez még az interneten fellelhető háromikszes videók, fizetett színésznők arckifejezései sem pontos képet közölnek magáról a folyamatról. Nem véletlen hát, hogy fotóalanyai között olyan kultúrákból származó nők is csatlakoztak, akiknél kicsit konzervatívabban közelítenek az effajta témákhoz.

Fotóalanyai miközben a fényképezőgép előtt ücsörögtek, egy mosolycsináló nevezetű csiklóizgatóval élhették át a gyönyört, miközben a kamera szorgosan kattogott, hogy bemutassa nekünk milyen a nők arca orgazmus előtt, után, és közben.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!