Menekíteni kellett egy szexrobotot, mert a kíváncsi férfiak nem bírtak a kangörcsükkel

/
/
12052 megtekintés

Két ujja is eltört, miután a barbár férfi had össze-vissza taperolta az egyik szexrobotot, amit ki kellett menekíteni az expóról.

Hűen tükrözi az emberek barbár kíváncsiságát a linzi Arts Electronica fesztiválon történtek, ugyanis egy mesterséges intelligenciával szerelt szexrobotot tettek tönkre a férfiak. Samantha egy intelligens játszótárs, aki tud válaszolni a kérdésekre, reagál az érintésekre, nyögdécsel, ha az ember úgy ér hozzá, de kicsit sem volt felkészülve a kangörcsös hím hordára. Szó szerint ki kellett menekíteni a fesztiválról, miután összetaperolták, és két ujját is eltörték. Nem is lenne ezzel gond, ha Samantha nem 1 milliót érne, ami nem kis pénz.

A javításra visszaküldött Samantha esete tökéletesen világít rá arra, hogy az emberek nem nagyon vannak még felkészülve a szexrobotokra, azonban nagy százalékuk biztosan kipróbálná, sőt egy felmérés szerint venne is magának egyet. Előnyös és hátrányos is lehet a robotcsajok elterjedése, hiszen megelőzhetőek lennének a nemi-betegségek, csökkenne a prostitúció, viszont negatívan hatna ez azokra, akik a kufircolás helyett érzelmi kapcsolatot keresnek a prostituáltakban.

Az elterjedéssel már nincs gond, hiszen Barcelonában és Dublinban már szexrobot bordély is nyílt. Előbbiben négy babán lehet kiélni a legvadabb fantáziánkat is 25 ezer forinttól, utóbbiban egy órára minimum ennyi, de még ez sem tántorítja el az érdeklődőket, akik csőstül jelentkeznek be a különleges élményért. Hogy pontosan mi fog kisülni ebből a mű-csajos jövőből, azt senki nem tudja, talán átveszik az igaziak fölött a hatalmat, aminek személy szerint nem örülnénk.

 

 

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!