Isten óvjon minket Dóra, a felfedező rajzfilmsorozat élőszereplős változatától

/
/
1175 megtekintés

A mesesorozat 3 éveseknek készül, remélhetőleg a film változatával nem ez lesz a helyzet, már ha valaki meg meri majd nézni.

Nem épp az apukák kedvence Dóra, a felfedező, kivéve ha a csemetéjük még nem múlt el három éves, hiszen a rajzfilmsorozat főleg ezt a korcsoportot célozta be a maga 185 epizódjával. Ha valaki még egy részt sem látott, akkor képzelheti milyen érdekfeszítő lehet leküzdeni egy-egy részt, pláne, hogy tele van szájbarágós, olykor bugyuta, béna angol kiejtésű szövegeléssel. A kölykök valamiért szeretik, ám a közelgő apokalipszis a felnőtteket is megcélozza, producerként pedig a robbantások szakértője, maga Michal Bay működi majd közre. Az az apuka, aki hiányolt helikoptereket, akciót, lövöldözéseket, töménytelen robbantást Dórából, az felszusszanhat, két év múlva megkapja.

A rajzfilmsorozat egyébként Dóráról és Csizi nevű majmáról szól, aki minden epizódban el akar jutni A-ból B-be, amit egy róka próbál kismilliószor megakadályozni. Az élőszereplős verzióban Dóra már pelyhedző kamaszlány lesz, aki uncsijához költözik a nagyvárosba, amivel megkezdődnek az mozi alapsztorijául szolgáló kalamajkák. Hogy mi fog ebből kisülni, azt csak tisztes távolságból figyeljük, a mese alapján az Isten óvjon mindenkit.

2012-ben már készült egy kamutrailer, és nem kizárt, hogy a leendő mozifilm is ehhez hasonló előzetessel fog majd berobbanni.

Te várod?