Bombajó nő az orosz focibíró, aki miatt a festett vonalban is bukdácsolnak a labdarúgók

/
/
10800 megtekintés

Jekatyerina Kostyunina focibíró, aki annyira jó csaj, hogy a focisták szapora pulzussal lépnek pályára, a labdát pedig ritkán találják el normálisan.

Elég ritka, ha egy nő a romantikus sorozatok helyett Bajnokok Ligáját néz, meccs közben hevesen ordibál, szolid természete ellenére válogatott szidalmakkal illeti a bénázó bírákat. Manapság azonban már az sem ritkaság, ha focibíróként ténykednek, akiket gyakrabban sasolnak a nézők, mint a meccs izgalmas pillanatait.

Jekatyerina Kosztyunyina 22 éves, és elvileg Oroszországban vezet meccseket, de a lány annyira népszerű, hogy távoli országokban is ismerik a nevét, jobban mondva inkább az alakját és kisugárzását. Elvileg félprofi meccseken sípol, közben olyan képeket posztol instagramjára, amitől lerobban a férfi agy. Bátran lehet mondani, hogy a legcsinosabb sporik közé tartozik, és amint megjelenik a játékoskijáróban, az összes focista pulzusa már akkor az egekbe szökik, amikor még egy métert sem kocogtak. Már az is csoda, hogy egyáltalán labdába tudnak rúgni ilyen formák mellett.

Rosszlanyok.hu 
- A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK 
VALÓDI 
KÉPEK, videók!!!

unnamed

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs 
kereső. 
Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!

Rosszlanyok.hu 
- A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK 
VALÓDI 
KÉPEK, videók!!!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!