Ilyen az, amikor két kamionosnak elmegy az esze

/
/
4798 megtekintés

Az megvan amikor az autópályán a kamionosok egymást előzgetik csak azért mert az egyik 5km/h-val gyorsabban megy, Te meg közben a fejedet vered kaa kormányba?

Nem szeretnénk kihúzni a kamion sofőröknél a gyufát, de nagyon idegesítő amikor ezt csináljátok, az ember meg megy utánatok percekig. Elhisszük, hogy haladnotok kell mert kapjátok az áldást a fuvarszervezőktől, hogy időre kell odaérni a lerakóra, de nekünk autósoknál ez minden alkalommal kiveri a biztosítékot. Most komolyan megéri előzni? Nyersz annyit rajta? Ez a kérdés mindig foglalkoztatott minket.

Na de ez mind semmi, mert ami most jön arra nincsenek szavak. Egy sofőr megunta a banánt, és előzésbe kezdett. A szokásos idegbaj, amiről már beszéltünk, csak hogy mindez nem autópályán történt! Emberünk biztos azt gondolta, aki szembejön az kapja be. Ő az erősebb. Hosszú másodpercekig a szembe sávban közlekedett hol az egyik, hol a másik. Szerencsére az első manővernél a szemből érkező autósnak volt annyi helye és lélekjelenléte, hogy a leállósávra húzódva kikerülje a monstrumot. Mind a kettőnek el kell venni az jogosítványát egy életre!