Ha be akarsz csajozni, ezt a 10 szabályt tartsd be képfeltöltésnél

/
/
4777 megtekintés

Ha ezeket betartod, sokkal nagyobb eséllyel indulsz a randizás felé vezető úton. 

Ha a valós életben nem megy az ismerkedés, de online sem vagy a mestere, pár tipp jól jön, hogyan is csalogass több nőneműt magadhoz. Először is regisztrálsz egy társkeresőn, írsz egy két soros bemutatkozást, aztán feltöltesz olyan képeket, amiket éppen találsz a mobilodon. Nem is tudod, mekkora hibát követsz el, hiszen a fényképek nagyban befolyásolják a pártalálást. Hogy mindenki megtalálja élete asszonyát, és lehetőleg te se maradj ki a jóból, a Zoosk felmérése alapján adunk pár tippet, milyennek is kell lennie a profilképednek, megosztott tartalmaidnak.

 

Ne viselj kalapot vagy sapkát! Hacsak nem hullik foltokban a hajad, vagy nem cseszte el a fodrász a hajszíned, lehetőleg tökfedő nélkül pózolj a kamerába. Főleg akkor, ha egy társkeresőn akarsz lódítani a képpel, hiszen jobb megmutatni mindent magadból, mint sapkán eltakarni a fejed felét. A haj megadja az arcod karakterisztikáját, és egyébként is szeretik jobban megnézni az ember arcát, amit egy kopasz fej, vagy vonzó frizura jobban kiemel.

Legyen egy egész alakos képed! Az arc nem feltétlenül árulja el, hogy a valóságban milyen is lehetsz, plusz aki futott már bele ilyen csapdába, tuti nem dől be még egyszer a tökéletes pofidról lőtt képnek. Jobb szereti mindenki, ha látja a másikat teljes valójában, ezért ha lehet, egész alakos képed is legyen a fényképek között. Egy ilyen fotó 203 százalékkal megnöveli a pozitív visszajelzések, 33 százalékkal pedig a válaszüzenetek arányát.

A sportruházat is kapós! Ha van kedvenc csapatod, vagy a stricijelmeztől sokkal lezserebbre szeretnéd venni a figurát, akkor ne ódzkodj a gondolattól, hogy susogós melegítőt kapsz magadra. A sportosabban kinéző fotók miatt 32 százalékkal nő meg az esély arra, hogy rádcuppan egy dögös MILF, de 17 százalékkal tuti esélyesebb leszel egy válasz üzenetre.

Legyen egy nyaralós képed! Ha nem a pottyantós budi előtt, hanem egy tengerparti fotón feszengsz, 7 százalékkal nagyobb az esély, hogy válaszolnak. Vagy arra repülnek rá, hogy tehetős vagy, megteheted, és majd őket is cipeled magukkal, vagy a nyaralós képek sokkal nagyobb nyugalmat árasztanak, mint egy átlagos tükör előtti. Ha még ezek sem, akkor már jó téma ahhoz is, hogy elinduljon egy értelmes kommunikáció két fél között.

Ne pózolj a kocsid vagy a motorod előtt! Az ember azt hihetné, hogy a motor és autó elég vonzó ahhoz, hogy válaszüzenetet kapjunk, pedig nem. Felmérések szerint nagyon nem szeretik az emberek, ha a profilunk között van olyan, ahol a verda motorháztetején, vagy a volán mögött pózolunk. Az emberek rád kíváncsiak, és nem a farokméregetésre. Ha már kipróbálod, érdemes beszerezni egy Bentley vagy Rolls Royce személyautót, persze csak ha aranyásót keresel.