Ha be akarsz csajozni, ezt a 10 szabályt tartsd be képfeltöltésnél

/
/
4806 megtekintés

Ha ezeket betartod, sokkal nagyobb eséllyel indulsz a randizás felé vezető úton. 

Ne viselj napszemüveget! A szem a lélek tükre, és a szemüveggel is úgy vannak, mint a kalappal. Az emberek utálják, pláne, ha jobban meg akarnak ismerni. Aki elrejti a szemeit, azok 63 százalékkal kevesebb üzenetet kapnak. Ne rejtsd fekete üveg mögé, kivéve, ha olyan kancsal vagy, mint egy ház.

Szerepelj egyedül a képeken! Amikor egy csoportkép a profilképed, a kíváncsiskodók csak találgatnak, hogy vajon melyik lehetsz te. A csoportkép 42 százalékkal rontja az esélyeidet, de sokkal rosszabb is lehet, ha az exeddel vagy olyasvalakivel készült a kép, akiről azt hihetik, egy számodra fontos személy az illető, mi több, akár szerető vagy egy talonban tartott randipartner.

Ne legyen a fotóidon állat! Ez nem a barátaidra vagy a tesódra vonatkozik, hanem konkrét négylábúakra, vagy szőrös kis jószágokra. Az ember azt hihetné, egy cicuska vagy kutyuli elolvaszt bárkit, pedig nem. Elvileg 53 százalékkal csökken az esélyed arra, hogy valaki rád írjon, ha egy csaholó barát is beugrik a profilképedbe.

Legyen igazolt fényképed! Különféle profilokkal, személyivel lehet alátámasztani, hogy a macsós fotód valójában az, és nem egy pattanásos kis makákó recsizik a gép előtt nagyvadra várva. A visszaigazolt profil 100 százalékkal növeli az esélyt arra, hogy a kölcsönös szimpátia után rád írjanak.

Legyen legalább 4 képed! Kutatások bizonyítják, hogy minimum 4 fotó kell a sikerhez. 1-2 fotóból még nem derül ki semmi, pláne, ha azok mikrohullámú sütővel készültek. Ha már van 4-5 fotód fent, nagyobb eséllyel pályázhatsz egy privát csevejre, és hosszabb beszélgetésre.

forrás: zoosk.com