Itt tartunk: gomba nőtt a távolsági buszon, és nem ez az első eset

/
/
4730 megtekintés

Tudjuk, hogy dübörög a gazdaság, de azért ezek az évről évre felbukkanó gombás képek elég aggasztóak. Vagy ez is valami új fejlesztés a fenntarthatóság jegyében?

A 444.HU oldalán felbukkant képen akkor is megdöbbenve röhögnénk, ha az nem lenne előzmény nélküli. Így inkább sírva röhögünk. A kép beküldőjének véleményével pedig nehezen vitatkoznánk: “Lassan már tényleg ott tartok hogy gumikesztyűvel leszek csak hajlandó én is buszra, vonatra, villamosra szállni mert olyan siralmasak az állapotok, hogy ezt már muszáj lesz megtenni. Értem én, hogy Magyarország jobban teljesít stb. viszont évről évre trógerebb minden körülöttünk. Szerintem egy-két olvasót érdekelne ez a téma ,hogy pl.: Miért nincs lehetőség arra, hogy üléshuzatokat, kárpitokat, ablakokat és a padlót rendesen kitakarítsák évtizedek óta.” 

Erőforráshiány, munkaerőhiány. Nyilván, kemény a közösségi közlekedés fenntartása, nem jut rá elég pénz, ezért lehet, hogy a laska utat talál magának néha csendes sarkokban. 2013-ban például a Kisalföld Volán egyik járatán.

“Olyan észrevételt szeretnék megosztani Önökkel ami véleményem szerint felháborító. Tartok hazafelé a Kisalföld Volán Zrt. járatán és a buszon egyszer csak észrevettem hogy mellettem ott egy kisebb gomba telep. És ez a buszból nőtt ki. A busz burkoló műanyaga alól. Szeretném megosztani, hogy azért jó lenne néha napján takarítani is a buszt” – írta a kisalföld.hu egyik olvasója.

2015-ben is találtak kései laskát a BKK egyik járatán, és ki tudja még mennyi finomság húzódik meg az ülések alatt, ahova nincs merszünk benézni. De nézzük a jó odalát, inkább hagyni kéne a laskának, hogy az emberi bőrmaradékokból, porból, sárból, atkákból álló kárpituniverzumon növekedjen, levesbe jó lesz az!