Milliókat talált a budijában az ismert magyar tévés

/
/
6789 megtekintés

Abszurd módon került a tévés WC tartályába a bezacskózott ötmillió forint.

Dömsödi Gábor a felesége pesti albérletében bukkant az ötmillió forintra, amit a WC tartályába rejtett egy menekülő csaló. Még március környékén a szomszédot verte át egy férfi, aki hamis aranytömböt próbált szerencsétlen áldozatára rásózni. A csúbe húzott vevő kifizette ugyan a vételárat, de gyanút fogva bezárta az eladót a lakásába, amíg ő az aranytömbbel sietősen távozott, hogy bevizsgáltassa azt.

Csalónk nem volt rest, mielőtt a szomszéd elviharzott volna, a harmadik emeleti erkélyről átmászott Dömsödiék lakásába, betörte az erkélyajtót, de a házból kijutni nem tudott. A rendőrök itt kapták el, de a kamu aranyért kapott ötmilliót nem találták meg nála. Mindent átkutattak, de a rendőrök végül arra a következtetésre jutottak, hogy biztos ledobta azt az utcára egy esetleges bűntársnak.

 

Dömsödi Gábor a napokban találta meg a milliókat, amikor az előzetesben csücsülő csaló a lakótömb közös képviselőjének jelezte, hogy kifizetné az egykori tévésnek okozott kárt. A férfi akkor lett gyanús, amikor közölte, szeretné ő maga felmérni a károkat. A pásztói polgármesterként ténykedő Dömsödinek eszébe jutott, hogy mindent szétkaptak a lakásban, csak a WC tartályt nem, amit szabadidejében egy csavarhúzóval szétszedve megtalálta az elveszettnek hitt pénzt.