Eltorzult az arcuk a kezelés után, botox helyett zsírral kezelte őket a doki

/
/
3344 megtekintés

Botoxkezelés helyett zsírral kezelte le a páciensei arcát, akik eltorzultak a kókler beavatkozástól.

Ozan Melin plasztikai sebészt bizonyítékok hiányában felmentették a csalás vádja alól, de az ügy ezzel nem zárult le. Újra meg kell jelennie majd a bíróságon, amiért súlyos testi sértést okozott három középkorú nőnek. Carol Kingscott, Jozette Sheppard és Marcelle King azért jelentkezett a szakkpzett plasztika sebészhez, hogy eltüntesse arcukról a ráncokat. A férfi dorseti házában berendezett rendelőben azonban sokkal súlyosabb beavatkozás történt, mint azt a három nő várta.

Az még hagyján, hogy ijesztő méretű tűkkel kezelte le a nők arcát, de legális cucc helyett marhából származó zsírt fecskendezett páciensei bőre alá. Sokáig nem is maradt meg a veszélyes zsiradék a kezeltek bőre alatt, hanem allergiás reakciókat váltott ki, egyiküknél különösen súlyosat. A nők arca úgy bedagadt, mintha egy méhraj bánt volna el velük, plusz a beszéd és az evés is nehezükre esett a begyulladt szövetek miatt.

Annak ellenére, hogy a csalás vádját nem tudták ráhúzni az orvosra, a kocsonyához hasonlító szarvasmarha zselatin maradványait megtalálták Melin házában. A kotvány sebész egyébként az eset ellenére tovább üzemelteti jól működő mobilklinikáját The Smooth Face Botox Company néven. A vádakat továbbra is tagadja, bár a következő tárgyalást és a további vádakat nem kerülheti el.