Ez a Maserati a Názáretihez siet 270 km/órával sima országúton?

/
/
3344 megtekintés

Hölgyeim, és uraim, íme egy kretén, aki megmutatja, hogy képes arra, amire bármelyik betanított majom. Padlóig nyom egy pedált.

A végsebességgel kérkedésnek rég ciki, szánalmas dolognak kellene lennie. Mert nem ad hozzá semmit az ember, ez nem egy jól összerakott kör a Hungaroringen. Sőt, még egy 1/4 mérföldes, profi gyorsulástól is fényévekre van. Mert ahhoz is komoly felkészültség, gyakorlat, tudás, technikai háttér kell, ha profin akarja csinálni az ember.

Az meg munka ugye, és a valódi tökösséget nem adják apróért, sőt milliókért sem. Ezért mi marad, mint lehetőség? Igen, közúton parkettázni a V8-as olasz gépet, ami lazán megfutja a 270 km/órát, és örülni a saját faroknak, a vakmerőségnek, a végtelen tudásnak, amivel mindezt sikerült véghez vinni.

Szóval nem csak ez a videó, maga a jelenség is szánalmas, pedig újra és újra előkerül. Valamiért sokan szeretik lefotózni, ahogy vérbe forgatva kétszázzal karcol pályán a 316i, és napszemüveges szmájlival kiposztolni, hogy “kicsit siettem” “ment volna még a gép” satöbbi.