“Hét éves voltam, amikor megtörtént” – 13 híresség mondja el, mikor veszítették el az ártatlanságukat

/
/
38652 megtekintés

Szeretjük tudni, ki mikor veszítette el az ártatlanságát, ha híresség mesél, akkor meg pláne.

Manapság sokkal hamarabb veszítik el a fiatalok az ártatlanságukat, ami akkor egészséges, ha tinédzserkor környékén merül feledésbe. Persze ez is személyiségfüggő, nem egyformán érünk meg az első társaságban töltött éjszakára, amire akkor is kíváncsiak vagyunk, ha éppen a szomszéd Mari nénivel történik. Ezúttal volt szerencsénk ahhoz is, hogy megtudjuk, a hírességek mikor estek át a tűzkeresztségen, amik között van bőven meglepő szám, vagyis életkor is.

Kim Kardashian neve hallatán mindenki egy nagy kuffert vízionál, amit kivétel nélkül mindenki megtömne, mint a libát. Egy interjúban árulta el, hogy első szerelmével 14 évesen feküdt le, aki Michael Jackson unokaöccse, TJ volt. Ki irigyli a srácot?

Ezt a csípőt melyik férfi nem ragadná meg két kézzel?

Ki ne ismerné Gillian Andersont, aki az X-aktákkal vált ismertté, és akitől annyiszor vártuk, hogy legalább egy laza kézimunkával okozzon örömet Muldernak. A színésznő még az FHM-nek beszélt arról, hogy 13 évesen esett át a tűzkeresztségen, de mai fejjel már bánja, hogy nem várt még pár évet. Elég fura ízlése volt, hiszen a mára neonácivá lett fiúja akkoriban kőkemény punk volt.

Ugye emlékszünk még, hogy Britney Spears nem csak a dalaival robbant be a köztudatba, hanem ártatlanságával is? Legalábbis ezt állította sokáig magáról, aztán úgy lepukkant, mint akit büntetésként bordélyba zártak, hogy aztán éhbérért kényeztessen férfiakat. Anyuka azonban kikotyogta, hogy már 13 évesen a piához nyúlt a kicsi Britney, egy évre rá pedig már egy tőle sokkal idősebb focista szögelte.

Jessica Simpson már sokkal prűdebb volt társainál, hiszen vallási okokból egészen az esküvőjéig maradt ártatlan. A ma már exférj Nick Lachey-vel hálta el az ártatlanságát 22 éves korában.

Tina Fey 24 évesen hagyta hátra szűzhártyáját, bár nála nem a vallás, hanem pusztán a véletlenek okozták a magányt. Annyira nem volt szerencséje, hogy mindig csak meleg pasikba botlott, így esélytelen volt egy egyéjszakás kalandra is.

Nem is gondolnád, hogy egy neves modell, akit körül zsongnak a férfiak, mennyire képes az önmegtartóztatásra. Adriana Lima 27 évet várt arra, hogy megdöntsék, a szerencsés pedig nem más volt, mint Marko Jarics kosaras, akivel öt évet élt házasságban.

Lisa Kudrow majdnem a krisztusi korig várt az első élménnyel, ami eddig úgy néz ki be is vált nála. Már 22 éve van együtt jelenlegi férjével, Michel Sternnel.