“Hét éves voltam, amikor megtörtént” – 13 híresség mondja el, mikor veszítették el az ártatlanságukat

/
/
38359 megtekintés

Szeretjük tudni, ki mikor veszítette el az ártatlanságát, ha híresség mesél, akkor meg pláne.

A férfiak között Anthony Kiedis vallotta be, hogy 12 évesen már érett férfivá vált, legalábbis ami a nőkkel való tapasztalatait illeti. Szerencséje volt, hiszen az apja 18 éves barátnője már volt annyira érett, hogy elkapja egy menetre.

Josh Brolin nem az a szószátyár típus, ha hálószobatitkokat kell kikotyogni, de azt azért mégis elárulta, hogy 11 éves volt, amikor egy Greta nevű lány bekapta a legyet.

Chris Brown ceruzája már 8 évesen készen érezte magát arra, hogy egy 15 éves lány kihegyezze, amit a zenész nem is utasított vissza.

Steven Tyler vagy kamuzik, vagy tényleg igaz amit mond, de állítása szerint hét éves volt, amikor egy templomban az ostya mellé őt is bekapta egy francia ikerpár, akik a kóruspróba közben éheztek meg az énekesre.

Ki ne irigyelte volna Enrique Iglesiast amiért évekig döngette a csinos Kournikovát. Az ember azt gondolná macsó volt a javából, és már alsós korában furulyáztatta a kiscsajokat, de nem ez az igazság. 25 éves volt, amikor úgy döntött, a megfelelő lány megtalálásával végre átesik az első együttléten.

A Jonas Brothers Kevinje 22 éves koráig várt az első alkalomra, egyben a nászéjszakára, ahol még akkor is higgadt maradt, amikor a szerszám már önfeledten várta a bevetést.