Pusztul a világ, egy iPhone X-szel kérte meg a barátnője kezét egy férfi

/
/
1804 megtekintés

Minden nap feltesszük magunknak a kérdést, hogy vajon van e még lejjebb és elszomorító, hogy minden nap konstatáljuk, hogy bizony van.

Most egy olyan lánykérést fogtok látni amin még mi is elsírtuk magunkat, csak sajnos nem örömünkben. Egy kínai férfi szerint ugyanis A-NAGY-KÉRDÉS feltevésének legromantikusabb módja, hogy a barátnőjét 25, vadonatúj iPohne X-szel lepi meg. Chen Ming persze azért érző léleknek tűnik, szóval nemcsak úgy odadobta a kiválasztottjának a telefonokat, hanem stílusosan rózsaszirmokra fektette őket, szív alakban, aminek a közepén pihent a gyűrű.

Nem fogjátok elhinni, de Ming barátnője nem tartotta túlzásnak ezt a felhajtást, és könnyekig hatódva igent mondott a lánykérésre. De mi a túrót lehet csinálni ennyi telefonnal? -vetődik fel jogosan a kérdés.  Mivel a férfi számára nagyon fontos volt, hogy a szerelme semmit ne tudjon a terveiről, ezért sok barátjukat be kellett avatnia a dologba, hogy segítsenek neki megszervezni a lánykérést. A felesleges iPhone-okat így ők kapták meg. Egyébként az sem véletlen, hogy a férfi 25 darabot vett a készülékből, pont ennyi idős ugyanis a barátnője. De persze az is bele lehet magyarázni, hogy még minimum ennyi évet szeretne vele együtt leélni.