Korlátlan ital-, drog- és nőfogyasztást kínál a bulisziget egy 4 napos elhajláson

/
/
28317 megtekintés

Hatvan lány fogja kényeztetni azokat a szerencséseket, akik a 4 napos kiruccanásra igénybe veszik a kamatyolós cég szervezését.

A Good Girls Company november 24 és 27 között olyan buliba csábítja az érdeklődőket, akik ez idő alatt csajok testréseiből kívánják zabálni a bécsi virslit, csíkot szippantanak a kerek popókról, korlátlanul vedelnek és kamatyolnak. A számtalan szigettel rendelkező cég 30 vendéggel tervez, akikre 60 prostit intéz, hogy mindenféle igények kielégüljenek.

A helyszín eredetileg a kolumbiai Cartagena lett volna, de amikor a helyi hatóságok meghallották, hogy mi készül, azonnal elhatárolódtak és közölték, náluk bizony egyetlen kába külföldi testnedve sem fog elfolyni. Annak ellenére is szigorúak a bulival kapcsolatban, hogy az országban legális a prostitúció, ám a kerítést és futtatást már nem nézik jó szemmel.

A videóval is kecsegtető 4 napos lazulás így másik helyszínre került, amiről az eddig összegyűlt vendégek már tájékoztatást is kaptak. A harmincból még 4 hely kiadó, amire bárki jelentkezhet, aki lecsekkolja a négy napért elkért majdnem másfél millió forintot.

Sex Island PROMO VIDEO from andrew mats on Vimeo.

A buli luxusjachton való tekeréssel veszi kezdetét, a folytatásnak viszont csak a képzelet szab határt. Lesznek kisebb és nagyobb orgiák is, ami azonban állandó, az a drog-, a pia- és a nőfogyasztás. A szervezők minden jelentkezőre minimum két állandó hölgytársasággal számolnak, akikkel bárhol, bármikor és bármennyiszer leléphetnek baszélgetni.

A szervezők annyira belelendültek a kampányolásba, hogy már szilveszterre is terveznek egy hasonló szigetes kiruccanással, ahol a pezsgőn és a farkakon túl lenyűgöző tűzijátékok is eldurrannak majd, miközben a himnuszra az összes férfi feláll.