Elképesztő, most már Sylvester Stallonét is zaklatással vádolják

/
/
4039 megtekintés

A Daily Mail rendőrségi iratokra hivatkozva közölte, hogy a Rambo sztárja 1986-ban egy 16 éves lányt vehetett rá szexre, majd közölte, hogy “beverik a fejét”, ha az esetről bárkinek bármit elárul.

Az eset a lap szerint egy Las Vegas-i szállodában történt, amikor a híresség éppen a városban forgatott. Stallone ekkor 40 éves volt. Egy fiatal, 16 éves rajongó kulcsot kapott a szobájához, ahol le is feküdt a színésszel. Később állítólag a fürdőszobából előtűnt Stallone akkori testőre, Michael De Luca, a sztár pedig ráparancsolt a lányra, hogy részesítse őt orális szexben. 

Miután a rajongó teljesítette az utasítást, mindketten szexeltek vele. A lány a rendőrségen azt mondta, hogy kényelmetlenül érezte magát, úgy vélte, nincs más választása, mint kielégítenie a két meglett férfit. A rendőrséget a hotel egyik alkalmazottja értesítette. A feltételezett áldozat nem jelentette fel Stallonét, mert ő és a testőr is közölték, hogy “szétverik a fejét”, ha bármit mond az esetről. Akkoriban Stallone és DeLuca is házas emberek voltak.  Stallone már kommentálta is a Daily Mail sztoriját, ami szerinte nevetséges.