Egy telefonos applikáció imákkal, vallási dalokkal tántorítja el a kíváncsiskodókat a pajzán videók megtekintésétől

/
/
2134 megtekintés

Rákattintasz egy töcskölésre, a telefon pedig azonnal elkezd zsoltárokat énekelni a gonoszról, kántálással és imákkal jobb útra téríteni.

A világ legismertebb felnőttfilmes oldala szerint az Egyesült Államok és Nagy-Britannia után India a legnagyobb pornófogyasztó, ahol fura módon a férfiak helyett inkább a nők vannak jobban rákattanva a pajzán tartalomra. A vallás fontos szerepet játszik az országban, ezért olyan applikációt fejlesztettek ki, ami a töcskölős videók megtekintése közben imákkal tántorítja el a felhasználókat a további böngészéstől.

Az indiai neurológusok által kifejlesztett app hindu dalokat, Allah akbar kántálást, Mandela és Gandhi beszédeket indít el, amikor a telefon tulaja felnőttfilmet vagy erőszakos tartalmat szándékozik megtekinteni.

A Har Har Mahadev elnevezésű program fejlesztője szerint az applikáció egyelőre csak hindu szövegekkel operál, de igyekeznek több világvallásra is optimalizálni, hogy másokat is megmentsenek a pokoltól. A programot egy hindu énekről nevezték el, amivel Sivát sürgetik, hogy az összes gonosz elpusztításával.

 

Gondoljuk csak tovább a dolgot. Beolajozott kézzel nézed ki magadnak az egyik videót, recsimódba kapcsolod a másikat, aztán nagyanyád kezd el zsoltárokat énekelni a többi kisnyugdíjassal. Géphangon hangzanak fel különböző imádságok egészen addig, míg a virslit vissza nem pakolod a gatyába. Lohasztó, az biztos.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!