Nem tájékoztatták a dílerként és drogosként beépült zsarukat, ezért üzletkötéskor összeverték egymást

/
/
4422 megtekintés

Beépültek a zsaruk ide is, oda is, ám amikor a tudtuk nélkül kötöttek egymással üzletet, jól össze is verték egymást.

A nem mindennapi eset az USA-ban történt, ahol a detroiti rendőrség emberei épültek be dílerek és a vásárlók közé, hogy kábítószeresek lebuktatásával csökkentsék az utcára kikerülő drogok mennyiségét.
Detroit 11.kerületéből két rendőr dílernek álcázva kezdett kábítószert árulni az utcán, hogy vásárlás után el tudják kapni a fogyasztókat. A 12. kerületi rendőrségről szintén beépültek emberek, csak ők vásárlóknak álcázták magukat, hogy a másik kapitánysággal ellentétben eladókat akasszanak horogra. Az élet azonban úgy hozta, hogy a két kapitányság nem kellően tájékoztatta egymást, szerencsétlenségükre össze is akadtak az utcán.
Amikor a beépült vásárlók átvették a drogot a beépült dílerektől, azonnal erősítést kértek, hogy az ál-dílereket letartóztassák. A helyzet egyre paprikásabb lett, hiszen mindketten le akarták tartóztatni a másikat, a szóváltás azonban heves vitába, majd még hevesebb bunyóba torkollott. A verekedésben csak könnyebb sérüléseket okoztak egymásnak, de az esetet mindenféleképpen kivizsgálják, hogy mégis hol és ki követett el hibát.