Olyan bombanő lett Britney Spears-ből, hogy nem hisszük el

/
/
15271 megtekintés

Britney Spears elég fiatalon megtapasztalta, hogy előadóművészként milyen a csúcsra kerülni, de élete során iszonyat mélységeket is megélt már, amiből szemmel láthatólag végre sikerült kijönnie.

Volt egy időszak amikor rá sem lehetett ismerni arra a tini lányra, aki slágereivel évekig uralta a pop piacot. Majd kezdett elmaradni a siker és a vele járó csillogás, és vélhetően alkohol és drogproblémái miatt iszonyatosan lecsúszott az egykor ünnepelt tini sztár. Kopaszra vágatta a haját, felszedett jó pár kilót és megjelenése sokszor súrolta az igénytelenség határát. Azonban ki lehet jelenteni, hogy a 35 éves énekesnő végre megtalálta régi önmagát és ezt az is bizonyítja, hogy jobban néz ki mint valaha.

Ez a kép még 2015-ben készült egy klipforgatáson, látszik hogy jó pár kiló felugrott rá

Azóta beleszeretett az edzőtermek világába és egészségesen étkezik. Britney a közösségi oldalán ráadásul lépten-nyomon meg is mutatja, hogy keményen tesz azért, hogy jól nézzen ki. Habár a legtöbb posztja a súlyzós edzéseit mutatja be, pontosan tudjuk, hogy nemcsak az edzőteremben szeret sportolni. Ami a kardiót illeti, legszívesebben futni vagy úszni jár, ami kiváló erőnlétet ad a fellépésekhez.