Egy volt tengerészgyalogos különleges tanácsai a tökéletes hasizomhoz

/
/
4691 megtekintés

Egy különleges módszer a tökéletes hasizomhoz, mindezt egy szakértőtől.

Andrew Wittman 6 évig szolgált az Egyesült Államok tengerészgyalogságánál,, miután rendőrként és szövetségi ügynökként már bőven letett valamit az asztalra. Tudja mi az a testedzés, de nem csak mert katona volt, hanem mert okleveles személyi edzőként másokkal is szívesen megoszt.

Kétféle hasizom létezik: A rendszeres testedzéstől és a koplalástól látszó kockák. Sokat számít a genetika is, hiszen amíg valaki megszenved a reszelő hasért, mások szemét kajákon élve is büszkén mutogatják az alapból kockás hasukat. Az ex-tengerészgyalogos a saját módszerét osztotta meg másokkal, és mit is mondjunk, eléggé extrém.

Az időszakos böjtölés eléggé bevált nála, ami abból állt, hogy a kemény edzések mellett, minden nap csak délután 4 és este 8 között evett. Szerintem elég 800 kalória is naponta, és emellett még az izomtömegből sem veszít az ember, persze ehhez az is kell, hogy annyi vizet igyunk, amennyi belénk fér. A víz mellett maximum teát és cukor nélküli kávét ivott, aztán három hónap után meg is lett az eredménye.

Mielőtt azonban valaki kipróbálná ezt a böjtölős módszert, nem árt utána olvasni, hiszen a rendszeres táplálkozással és edzéssel is elérhető ugyanez. Talán mindenki ismeri is azt a mondást, hogy a kockahas a konyhában készül, tehát nem árt egy normális diéta a felülések mellé, és talán a testünk megsarcolását is el kell felejtenünk. Legalábbis nem annyira drasztikusan tolni, mint Andrew.