Szexrabszolgaként tartják fogva az egykori való világ játékost?!

/
/
22068 megtekintés

Eltűnt személyként keresi a rendőrség VV Fannit! A fiatal lány eltűnését a szülei jelentették be szerdán a rendőrkapitányságon.

Szülei és egy barátnője odamentek a lány lakásához, lakatost hívtak, hogy nyissa ki az ajtót, az őket fogadó látvány pedig sokkolta őket.

Égett a villany, a két kiskutyája pedig ott volt. Tudni kell Fanniról, ha két óránál hosszabb időre megy el otthonról, akkor is magával viszi a kutyusokat, nem hagyná ott őket” – nyilatkozta Fanni édesanyja.

Ahogy azt korábban már mi is megírtuk, nem volt titok, hogy az egykori való világ játékos escort lányként dolgozik és a testével keresi a kenyerét.

Pár hónapja lett furcsa, amikor lett egy új barátnője, egy idősebb hölgy, aki szervezett neki egy floridai munkát is. Október végén ment ki dolgozni, nem titok, hogy a testéből élt, ott azonban összeveszett a férfival, akinek dolgozott, gyorsan haza is jött” – nyilatkozta az édesanyja

Fanni édesanyja attól fél, hogy lányát elrabolhatták és külföldre vitték ahol prostitúcióra kényszerítik és bántják. Úgy tűnik, a rendőrségnek máris nyoma van azzal kapcsolatban, hogyan tűnt el a valóságshow-szereplő. Az egyik közeli hozzátartozó ott volt, amikor pénteken este a rendőrök Fanni lakásánál vizsgálódtak és tényként közölték, hogy a felvételen jól látszik, hogy a lány egy másik emberrel együtt távozik. Reméljük nincs baja és hamarosan előkerül.

Fanni így hírdette magát az interneten. Figyelem, felnőtt tartalom! :

Nem gondolnád melyik Való Világ játékos árulja testét az interneten