“A bal lábam miatt napi 6 orgazmusom van”

/
/
9576 megtekintés

Az orgazmus folyamata reflexszerűen működik, pontosan ezért, ha valakinek bármilyen zavara van, és az nem testi problémára vezethető vissza, könnyen orvosolható a probléma kognitív viselkedésterápiával.

Azonban vannak esetek, amikor testi problémák gátolják a nemi örömök megélését, de ilyen az is, ha valaki túl sokszor, kéretlenül éli meg az orgazmust, naponta akár többször is. Vajon melyik a rosszabb?

A különböző orgazmuszavarok nemcsak a korai magömlés vagy a női orgazmus hiánya lehetnek, hanem igen elenyésző esetben pont, hogy az orgazmus sokasága nehezítheti valaki életét. Időről-időre felbukkannak olyan hírek, amik valamilyen extrém orgazmuszavarról számolnak be. A láborgazmus szindróma is ilyesmi: egy holland nő fordult emiatt orvoshoz néhány éve, naponta 5-6 orgazmust él meg a bal lábának köszönhetően.

Az esetet a következőképpen írták le a Journal of Sexual Medicine szaklapban, még 2013-ban:

“Mrs. A. naponta öt-hat orgazmust él meg a bal lábán keresztül, amik ahhoz hasonlóak, mint a nemi szervek ingerlésével járó orgazmusok. Ezek a láborgazmusok tipikusan rövidebbek mint a hüvelyi vagy klitorális orgazmusok, öt-hat másodpercig tartanak, majd elmúlnak maguktól. Hirtelen törnek fel, spontán következnek be, nincs szükség szexuális vágyra, sem ingerlésre. A bal lábából származik, az orgazmus Mrs. A. teste más területére is kihat, köztük a bal lábra és egészen a hüvelyig is, ezen a területen nedvesedés tapasztalható az orgazmussal együtt.”

A nő azért fordult orvosokhoz, hogy megszabaduljon a számára kínos és spontán orgazmusoktól, amik miatt szorongással élt, hiszen kiszámíthatatlanul, bármikor rátört. A megoldás egészen képtelen helyzetet ír le, de ez egyáltalán nem ritka a szexológiában.

Az orvosok megállapították, hogy a holland nő problémája az évekkel korábban történt műtétére vezethető vissza. Idegi károsodást szenvedett a műtét közben, és már a kórházban, lábadozáskor érezte a furcsa, bizsergő érzést a bal lábánál. Az idegei az említett területen degenerálódtak, amit gyógyszeres kezeléssel végül sikerült teljesen helyreállítani, így egyúttal megszűnt a napi 5-6 spontán kéjelgés.

A lábak idegei igen közel vannak a gerincvelőben a genitális izgalmakért felelős idegekhez, biológiailag ezzel magyarázható a lábujjak és a nemi izgalmak közötti összefüggés.

Úgy tűnik, hogy a műtét hatására annyira sérültek az idegpályák, hogy az agy egyszerűen félreértette az információt, és úgy vette, hogy a genitális ingerléssel kapcsolatos idegeket kell mozgósítania a lábujjakhoz.

Forrás: 24.hu

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!