Ezek a legkevésbé népszerű szexpózok a hölgyek körében

/
/
12215 megtekintés

Kiderült, melyek azok a szexpózok, amelyeket a csajok titokban kifejezetten utálnak.

1200 nőt kérdeztek ki a szexuális szokásaikkal kapcsolatban, és kiderült: amit a pasik kedvenc szexpózoknak hisznek, azt a nők valójában kifejezetten utálják. Íme a top 3, a legkevésbé népszerű pózok közül:

Kutyapóz

Nagy-Britannia legkedveltebb pózává választották, de valószínűleg a férfiak köréből érkező pozitív válaszok billentették át a mérleg nyelvét. Sok nő szerint ugyanis ez a pozíció rendkívül rideg, sokkal inkább a pornófilmekhez hasonlít, hiányzik belőle az intimitás és a meghittség.

Lovagló 

Szintén nagy kedvenc, és a vélemények többsége szerint a csajok számára is kedvező, hiszen így könnyebben csúcsra juthatnak. Ezt ők sem tagadják, de még ennek ellenére sem szeretik. A többség bevallása szerint ugyanis a lovagló póz dominanciára “kényszeríti” őket, ami felboríthatja az egészséges szexuális egyensúlyt. Ráadásul többen is azt mesélték, hogy nincs elég önbizalmuk az irányításhoz.

Fordított lovagló

Mondhatnánk egyszerűen, hogy ami szemből nem volt szimpatikus, az háttal mitől lenne az? De valójában ennél jóval mélyebb indokai voltak a megkérdezett hölgyeknek. Elmondásuk szerint a fordított elhelyezkedés miatt sokkal fárasztóbb a szex a számukra, ráadásul ebből az irányból a pénisz is sok esetben más szöget vesz fel, ami nem feltétlen kellemes. És természetesen, sokan megint az önbizalomhiányt hozták fel, hiszen ebben a helyzetben tulajdonképpen a női fenékre nyílik tökéletes rálátás, ám a hölgyek közül sokan nincsenek megelégedve a hátsó idomukkal.

 

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!