Bizarr vége lett az együttlétnek, a komplett farkát vágta le a nő egy sövényvágó ollóval

/
/
3370 megtekintés

Az ügy részletei még homályosak, annyi bizonyos, hogy a férfit egy sövényvágóval kasztrálta a feldühödött nő.

Hangosan felhorkan az ember fia már a címet olvasva is, és átérzi Sergio F. helyzetét a bizarr eset után. A 40 éves rockzenész homályos, de annál bizarabb ügy szenvedő alanya, hiszen egy feldühödött nőszemély szó szerint kiherélte a férfit egy sövényvágó ollóval.

A 26 éves Brenda Barattini azt állítja, hogy a bátyján keresztül ismerős Sergio felkereste őt a lakásán, és egy ócska trükkel vette rá, hogy beengedje az ajtón. A férfi azt állította, hogy csak a hangszerekért ugrana fel hozzá, de amint belépett az ajtón, nekiesett a nőnek, aki védekezés közben kapta keze ügyébe a sövény igazítására használatos szerszámot.

A férfi teljesen másként emlékszik és számol be az esetről. Azt mondja, hogy ismerték egymást elég jól, már hónapok óta találkozgatnak, ismerkednek, aznap pedig egy kölcsönös beleegyezésen alapuló párnacsatát terveztek. A játék része volt egy erotikus szembekötősdi, amikor is Barattini teljesen váratlanul támadta meg őt, miközben ő teljesen vakon volt.

A nő a zacskót és az egész szerszámot is lenyisszantotta, a férfihoz a szomszédok hívtak segítséget, hallva annak hangos üvöltözését és segélykérését. A férfit jelenleg is intenzíven ápolják, operálják, bár úgy tűnik, már sosem lesz nemzőképes. Barattini kisasszonyt pszichológiai vizsgálatnak vetik alá, egyrészt, hogy épelméjű-e, másrészt az argentin hatóság próbálja kideríteni az ügy pontos részleteit.

 

Álló péniszével verte meg feleségét

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!