Diákjával kapták rajta a buja tanárnőt

/
/
10186 megtekintés

Sorra kerülnek elő olyan tanárnők, akikről kiderült, hogy viszonyt folytattak valamelyik tanítványukkal. Sajnos vagy szerencsére ezt nézőpont kérdése, de a mi időnkben még volt tartás a tanárokban.

A 22 éves Hunter Joanne Day kisegítő tanárként dolgozott az Oklahoma állambeli Yukon város középiskolájában. Állítása szerint harmonikus házasságban élt férjével, aki ugyanott testnevelő tanár. Talán éppen az hozta izgalomba őt és 16 éves tanítványát, hogy szigorúan tilos, amit tesznek. Többször találkoztak a tanárnő házában, amikor a férje nem volt otthon, mert edzést tartott az iskola focicsapatának.

A tanárnő veszte végül az lett, hogy az egyik szülő megtalálta a gyereke telefonján a fehérneműs képeit, ezért meg is tették a feljelentést. Később a rendőrök lefoglalták a tanárnő telefonját is, amin a 16 éves fiú nemi szervéről voltak fotók: ez gyermekpornográfia birtoklásának számít és már önmagában is bűncselekmény. A diák kihallgatása során elárulta a rendőröknek, hogy mikor lenne a következő randevú. A rendőrök a házhoz érkezve sms-t küldtek a fiú telefonjáról: „Itt vagyok.” Erre válasz érkezett: „Minden rendben, az ajtók most is nyitva várnak.” A tanárnő ott állt egy szál pólóban a besötétített szobában, ahol gyertyák égtek és halk zene szólt. El lehet képzelni, mennyire megdöbbent, amikor titkos szeretője helyett rendőrök léptek be az ajtón, majd letartóztatták, és csak 85000 dollár óvadék ellenében kerülhetne szabadlábra.