Egy héten át napi kétszer szeretkeztünk, ez lett a vége

/
/
38455 megtekintés

A 43 éves anyuka elhatározta, hogy valami igazán eszement doggal fog kísérletezni.

Egy 43 éves elvált, háromgyerekes hölgy meséli el, milyen hatással volt az életére az, hogy egy hétig naponta kétszer szeretkezett aktuális barátjával.

Hétfő

A gyerekek az apjuknál voltak, Mario pedig nálam maradt. Reggel úgy döntöttem, meglepem a zuhany alatt. Még soha nem huncutkodtunk így, de mindig is ki akartam próbálni. Remekül sikerült, rendkívül jó hangulatban indultunk el dolgozni. Este színházba mentünk, a darab közben pedig a férfiasságára tettem a kezem – persze sötét volt, senki sem látta. El se hiszem, de ezután a szünetben kimentünk a mosdóba és szexeltünk. Ez is első alkalom volt számomra, de hihetetlenül élveztem.

Kedd

Amikor reggel felébredtem, nem igazán kívántam a szexet – ami érthető is, hiszen tegnap kétszer is csináltam. Elkezdtem maszturbálni, de a vaginám elég száraz volt. Este vacsi után még leültünk Marióval filmet nézni. Egy kis idő múlva bolondozni kezdtünk, majd a hálóban kötöttünk ki: szeretkeztünk. Rengeteg síkosítót használtunk, így nem volt gond

Szerda

Elhatároztam, úgy keltem föl Mariót, hogy kényeztetem odalent. Orális szexszel felébreszteni egy férfit nem igazán az én stílusom, de élveztem, hogy felfedeztem magamban egy ilyen új „színt” is. Amikor Mario elment dolgozni, a gyerekek pedig megjöttek, elképzelni sem tudtam, hogy fogom beszorítani a második aktust a napomba. Végül Facetime-on keresztül akcióztunk: mindenki kényeztette magát, majd közösen elélveztünk. Később persze aggódni kezdtem. Azzal, hogy mindig én „kényszerítem” ki a szexet, nem szenved csorbát Mario férfiassága? Nem fogja megunni az erőszakosságomat?

Csütörtök

Míg a gyerekek iskolában voltak, elővettem a kedvenc vibrátoromat és maszturbáltam. Az orgazmus után még jobban vágytam arra, hogy Marióval legyek. Este felhívtam abban a reményben, hogy megint be tudunk iktatni egy kis telefonszexet, de munkavacsorán ült és nem vette fel. Próbálkoztam az önkielégítéssel, de túl fáradt voltam. Rájöttem: nem is olyan könnyű naponta kétszer hancúrozni főleg úgy, hogy a kedvesed távol van tőled.

Péntek

Mario előzetes bejelentés nélkül megjelent az irodában – meg akart lepni, és sikerült is neki. Azt mondta, a különleges telefonbeszélgetéseink miatt állandóan rám gondolt és azonnal látni akart. Bezártam az ajtót, ő pedig az asztalra fektetett. Mivel mindenki elment ebédelni, ráadásul az irodám nincs is túl látható helyen, nem féltünk, hogy valaki rajtakap minket. Este írtam Mariónak és kértem, jöjjön át. Elmondtam neki a szex-kihívást, amit nagyon viccesnek tartott: végre megértette ugyanis, miért viselkedtem olyan „kívánósan” az utóbbi napokban. Mivel a gyerekek is otthon voltak, halkan kellett csinálnunk – ettől függetlenül elélveztem.

Szombat

Reggel megint telefonszexszel próbálkoztunk, ami nagyon jól sült el. Este átmentem hozzá, de a héten először problémák merültek fel: akármennyi síkosítót használtunk, nagyon fájt az aktus, Mario pénisze pedig nem tudott elég kemény maradni. Rájöttünk, hogy a napi kétszeri szex nem mindig jó móka.

Vasárnap

Mivel tudtam, hogy ma véget ér a kihívás, a napot a vibrátorommal indítottam. Kezdetben élveztem, de utána már nem – a szex mostanra kötelességgé vált, nem szórakozásként tekintettem rá. Este Marióval sorozatnézés közben megbeszéltük, hogy bármennyire is szeretünk szeretkezni, muszáj, hogy bizonyos idő elteljen két aktus között, muszáj, hogy hiányozzunk egymásnak. Megegyeztünk, hogy a mai napot kihagyjuk. Amikor azonban leoltottuk a lámpát, csókolózni kezdtünk, a ruhák pedig lekerültek rólunk.

Összességében azt tapasztaltam, hogy a napi kétszeri huncutkodás túl sok nekem, bár a rengeteg hancúr miatt igazi szexistennőnek éreztem magam. Marióval egyetértettünk abba, hogy az elmúlt egy hétből mindkettőnknek hiányzott a várakozás, ami néha sokkal izgalmasabb, mint maga az ágytorna.

Ettől a MILF kliptől garantáljuk, hogy levegőért fogtok kapkodni

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!