A mesterséges intelligenciájú szexrobot jobb, mint egy igazi szerető?

/
/
21019 megtekintés

A technika rohamos fejlődését gyakorlatilag nap mint nap érzékelhetjük a minket körülvevő elektronikai kütyükön, és azt kel hogy mondjuk, hogy ezzel egyidejüleg az emberi kapcsolatok egyre jelentéktelenebbé válnak.

Régen még minden más volt, ha randizni akartál egy csajjal akkor megbeszéltétek jó előre, hogy holnap 4 kor tali a padnál és ott voltatok mind a ketten, ha esett, ha fújt. Akkor még udvarolni kellett a lányoknak, nem volt elég jobbra húzni őket a tinderen. Ma már az ember a legfontosabb eseményeket (szülinap, névnap, gyerek születése, házasság, temetés) le tud egy facebook üzenettel, ami személytelenebb már nem is lehetne. Most pedig úgy néz ki, hogy lassan már barátnőre és feleségre se lesz sokáig szükség.

Természetesen a rohamos fejlődés a szexuális segédeszközök piacát is utolérte. Egy ideje már egyre fejlettebb szexbabákat gyártanak, melyek napjainkban egyre tökéletesebb emberi lénnyé változnak. A Channel 4 egy sorozat keretei között mutatta be a legokosabb darabokat. A saját személyiséggel felszerelt “barátnőre” hatalmas a kereslet, melyről még többen megtudhatunk majd az induló szezonban. A kérdés az, hogy ha vajon öntudatra ébrednének, az vajon jó lenne a tulajdonosnak vagy egy Terminátor-szerű lény kezdene mészárlásba a hálószobában?

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!