Ezért bukik most Majka milliókat – Te elhiszed?

/
/
7369 megtekintés

Van aki azt mondja, hogy csak azért hozta fel ezt, hogy ezzel is csak reklámozza magát.

Nem először akad ki Majka azon, hogy a rádiók nem játsszák a dalait. November közepén is közzétett egy Facebook-posztot, amiben azt írja:

elege van abból, hogy hozzá hasonló előadók slágerei egyfolytában a rádiókban szólnak, míg az ő számai egyáltalán nem.

Kérte ismerőseit, adják meg a rádiós főnökök elérhetőségét, hogy beszélhessen velük. Akkor a Music Fm zenei igazgatója, válaszolt a 24.hu-nak, és azt mondta: “náluk nincs diszkrimináció, a hangzás, a sound design, a hangszerelés és zenei kutatások eredményei döntenek.”

Úgy tűnik, Majka nem tekinti lezártnak az ügyet, most újra arról beszélt, hogy továbbra sem érti, mi az oka a mellőzöttségének.

“Ha egy félig sikeres emberke lennék, akkor azt mondom, hogy jó, elfogadom, nem szeretik a dalaimat. De ez nem így van”

A rapper hozzátette: milliókat bukik azzal, hogy a rádiókban nem hallhatók a dalai, így a rádiós játszások után járó jogdíjat sem kapja meg.

“Egyedül a Music FM-től hívott fel egy vezető, aki azt mondta, hogy a tesztek szerint nem ‘létjogosult’ a számunk lejátszása”

A Rádió1 Blikknek adott nyilatkozata szerint csak promócióról lehet szó: “Bízunk benne, hogy minket csak tévesen emlegetett Majka ebben a témában, ami egyébként zseniális fogás volt tőle, hiszen foglalkoznak ezzel a témával az emberek. Kapcsolatban vagyunk egymással, járt már nálunk, és játszunk is Majkától dalokat. A Kollányi Zsuzsival közös Elég lesz több mint ötszázszor lement, az új számát pedig hamarosan bemutatjuk” – fogalmazták meg közleményükben.