A megkérdezettek szerint ezek a legnépszerűbb szexfantáziák

/
/
8710 megtekintés

Felmérés készült arról, hogy az emberek nagy része pontosan milyen együttlétekről és felállásról fantáziál.

Abban egyetértünk, hogy mindenkinek vannak fantáziái, csak sokan titkolják, vagy szégyellik. Egy párkapcsolatban jobb, ha mindenki beszél a vágyairól, hiszen ha azok kielégületlenek maradnak, attól még ugyanúgy bökik a csőrünket. Többen emiatt fordulnak mások felé, ki-ki kacsintanak a kapcsolatokból, aztán az egész bizalom mehet a levesbe. A Doppler társkereső alkalmazás egy egészen érdekes felmérést készített arról, hogy mik a leggyakoribb szexfantáziák, a kérdés már csak az, hogy a tied közte van-e, vagy te egész más dolog iránt érdeklődsz.

Az első ötben az utolsó helyen áll a házasságon kívüli kamatyolás, ami talán azért lehet sokak számára izgató, mert a tiltott gyümölcs mindig édesebb. Izgató a titkolózás, a bujkálás, és az ezzel járó stressz is.

A válaszadók hét százaléka kalapálná el a párját egy kiadós szado-mazoban, de a szerepjátékos, beöltözős töcskölés már sokkal izgatóbb, amire a válaszadók 14 százaléka adta le a voksát.

 

A lista második helyét a híres emberrel kufircolás foglalja el, ahol főleg a csajok fantáziálnak a kedvencükről, nagyobb részt ők kapnák el rajongásuk tárgyát egy fülledt párnacsatára.

Az első helyet a több résztvevős szex foglalja el, ahol a nemek aránya is egyértelműbb mint eddig, hiszen több férfi álmodik erről, mint nő.

 

Ezt a beöltözős szerepjátékok követik, ami a kutatásban résztvevők 14 százalékát izgatja. Ennek csupán a fele próbálná a ki a negyedik helyen álló szado-mazo szexet.

 

 

A felmérés egyrészt szerette volna kideríteni, hogy ki mire bukik, de főleg azt a célt szolgálja, hogy a gondolataikkal senki ne érezze magát egyedül. Mindenki fantáziál, mindenki elkalandozik nap, mint nap, ami nem baj, sőt, talán épp ez az egészséges.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!