El sem hiszed mekkora véletlen kellett a csalfa férj lebukásához

/
/
12296 megtekintés

A mindennapos böngészés közben olyan fotóra bukkant a feleség az instagramon, amiből kiderült, hogy a férje megcsalja.

A közösségi média nem csak kapcsolatokat épít, hanem jól működő házasságokat is tönkretesz. Bizony jól meg kell gondolni, hogy az ember mit oszt meg magáról, vagy éppen milyen képek feltöltésére mond áment. Sok mindent elárulnak a posztok, a fotók, de még a megosztott dalok is, úgyhogy csak óvatosan. Az orosz házaspár sztoriját megismerve pedig hatványozottan óvatosabban, pláne azok, akiknek vaj van a fején.

Yulia Agranovych a szokásos netes szörfözéssel kezdte a napját, de a gyanútlan nézegetés vége igazi leleplezés lett.

Yulia Agranovych

A nő egész véletlenül futott bele egy fotóba, amikor egy olyan nő adatlapjára tévedt, akivel fura módon egész sok volt a közös ismerős. Egy fotót is talált, amelyen felismerte a férjével közös otthonuk hálószobai kilátását.

Az ominózus leleplező fotó

Yulia persze számonkérte férjét, de Nazar Grynko remekül hárította a gyanúsítgatásokat. Azt állította, hogy a felesége távollétében áthívott pár barátot, és biztosan az egyikük barátnője engedély nélkül készített egy fotót a lakásuk erkélyéről. Yulia azonban nem az a hiszékeny fajta, egyébként is mit keresett volna a kedves vendég a hálószobájukban.

A hálószobából készített fotó és a szerető, Vlada Abramovich

A feleség ekkor írt rá a poszt tulajdonosára, Vlada Abramovich-ra, aki ha nem is korrekt módon, de bevallotta a viszonyt. Cinikusan közölte a megcsalt feleséggel, hogy tudott is arról, hogy a férfi házas, és nem igazán hatják meg a történtek.

Yulia Agranovych és a “férje”, Nazar Grynko

A tények tudatában már a férfi sem tagadott, bár próbálta menteni a menthetőt. Bevallotta a megcsalást, de szerinte érzelmileg sosem csalta meg Yuliát, aki nem dőlt be a kibúvóknak és beadta a válópert. Mint mondta, még szerencse, hogy azelőtt derült ki a titkos viszony, mielőtt családalapítást terveztek volna a jövőben.

 

Megcsalta a férje, kegyetlen, de inkább tüzes bosszút állt a szeretőn a terhes feleség