Lövöldözés és fülledt erotika jellemezte Alekosz buliját

/
/
17286 megtekintés

A Bors szúrt ki egy videót, amelyen Alekosz barátnője feltehetően ittas állapotban fegyverrel a kezében táncol és énekel.

Napvilágot látott egy videó, a friss24.hu készítette, amelyen a valóságshow-hős és kedvese, Anett, valamint pár barátjuk féktelenül buliznak. Szól a zene, Anett bugyira vetkőzik, rendesen fogy az alkohol is, majd egyszer csak előkerül egy fegyver, amelyet Anett először kéjjel a szájába vesz, majd – immáron a kezében tartva – többször el is süti a pisztolyt a teraszon. Alekosz szerint semmi különös nem történt.

A ValóVilág negyedik szériájának nyertese úgy gondolta, jó ötlet, ha egy buliban aktuális barátnője az ő fegyverével lövöldözik, ezzel azonban Alekosz egész biztosan törvényt sértett. A gáz- és riasztófegyverek viselése szigorú szabályozás alá esik, és csak az használhatja a fegyvert, akinek van engedélye, és ő is csak akkor, ha olyan helyzetbe kerül, hogy szükséges lehet a használat. Ami aznap este történt, nem legális fegyverhasználat és büntetőjogi kategóriába tartozik.