Örökre a férfi arcán maradhat a buli hevében csináltatott ideiglenes tetkó

/
/
2455 megtekintés

Ugyan hennával készült a kackiás bajusz, de egy allergiás roham miatt úgy néz ki örökre viselnie kell a vicces mintát.

A brit születésű Arran Waye éppen Spanyolországban nyaralt a spanokkal, amikor olyan döntést hozott, amire az arca örökké emlékeztetni fogja. A Benidorn Fiesztán bulizó társaság kiszúrt ugyanis egy hennatetoválásokat készítő standot, az elfogyasztott alkohol pedig ösztönözte a férfit, csináltasson egy kackiás bajszot magának.

Miután a nagy mű elkészült, a férfi arca pirosodni és duzzadni kezdett. Hiába próbálta lemosni a henna festést, már késő volt, az egész bőre hólyagos lett, ami borzalmasan fájt. Kiderült, a festék valamelyik alapanyagára allergiás, így sürgősen haza kellett utaznia. A hazaútra már lelohadt a duzzanat, de az arca olyan sebes volt, hogy örülhetett a repülőútnak, vagyis egyáltalán annak, hogy a jelentősen eltérő fizimiskája miatt egyáltalán elhitték, hogy ő szerepel a saját útlevelében, és a gépre engedték.

Annak már kevésbé, hogy megtudta, a hennával festett minta talán örökre az arcán marad, így már késő azon agyalnia, mekkora hülyeséget csinált. Bár akkor még fogalma sem volt arról, hogy allergiás.

 

 

Ez durvább, mint a Másnaposok: napszemüveg tetkóval ébredt a részeg fazon