10 dolog, amit nagyon sok férfi nem tud a péniszéről

/
/
33161 megtekintés

Férfitársaink, ez a néhány dolog a legfontosabb, amit tudnunk kell a szerszámunkról.

Te tisztában vagy az alábbi dolgokkal? Ha még úgy is érzed, hogy mindent tudsz a cerkádról, nem árt ha átfutod, hátha tudunk újat mondani.

Ekkora az átlagos merev szerszám

Egy átlagos merev pénisz 14 cm hosszú, de a méretek a 4 cm-től egészen a 26 cm-ig terjedhetnek. Érdekesség, de attól is függhet, kinek mekkorára dagad a férfiassága, hogy milyen módon lett erekciója. Orális akció után mindig sokkal nagyobbra nő a szerszám.

Csökkenhet a mérete

Nem csak városi legenda, valóban csökkenhet a pénisz mérete – igaz, ez a szörnyűség csak a merev pénisz esetében történhet meg. Az eredményt a dohányzás ronthatja, 1 cm-rel is megrövidülhet a cerkád, ha sokat füstölsz. Az ok egyszerű: az erekcióhoz hibátlan vérkeringés szükséges, a cigarettában lévő anyagok azonban érszűkületet okoznak.

Kettő jobb, mint egy?

Ritkán, de előfordulhat, hogy valaki két pénisszel születik. Ebben az esetben azonban nem érvényes az állítás, hogy kettő mindig jobb, mint egy. Általában egyik szerszám sem működik megfelelően. Ahhoz, hogy a férfi valóban férfi tudjon lenni, valamelyiket műtéti úton el kell távolítani.

unnamed

Volt idő, amikor csontos volt

Meglepő, de az evolúció bizonyos szakaszában a péniszben még volt gerinc. Ez azonban viszonylag korán, a neandervölgyiek idejére eltűnt, és vele együtt a péniszcsont is tovaszállt. Mára már teljesen csontmentes a szerszám, ettől függetlenül képes eltörni.

Igen, bizony eltörhet

Bizony, a pénisz eltörhet, általában nagyon hevesen szeretkező férfiaknál fordul elő. A balesetet egy pukkanás, majd éles fájdalom jelzi. De ha nincs benne csont, akkor mi törik el? Valójában a barlangos testet körülvevő tok, az ún. tunica albuginea reped el.

Reggeli merevedés

Egy átlagos férfi kb. 3-5 erekciót él át egyetlen éjszaka alatt, sokan úgy is ébrednek, hogy áll a zászló. Ezt a jelenséget hajnali merevedésnek nevezzük, és az alvás REM fázisában következik be (a REM alvás pedig ébredés előtt a leggyakoribb). Semmi meglepő nincs benne, a szerszám akkor is megmerevedhet, ha nem éri különösebb ingerlő hatás.

Rövid, de élvezetes orgazmus

Köztudomású tény, hogy a férfiak hamarabb jutnak el a csúcsra, mint a nők, ráadásul gyorsabban le is zavarják a kielégülést. Nem túlzunk, tényleg gyorsak, kb. 6 másodpercig tart az orgazmusuk. Halkan tesszük hozzá, hogy a nőknek ehhez 23 másodperc kell.


Bacitanya

A női nemi szervhez hasonlóan a péniszen is sokféle baktérium él, ezek lehetnek jótékonyak és károsak is. Kutatók megszámolták, pontosan mennyi az annyi: a szerszám 42 különböző baktériumnak adhat otthont. Minden nap mosd meg alaposan, az a biztos.

Tele van tápanyaggal

Ha valaha is elgondolkodtál azon, hogy vajon a spermában van-e kalória, akkor most örülhetsz, mert válaszolunk. Van, méghozzá kemény 36. Nem hizlaló tehát, ráadásul egészséges is: tartalmaz C-vitamint, proteint, kalciumot, citromsavat, cinket.

Hajlékony, akár egy tornász

A Stanford Egyetem 2002-es kutatásából kiderült, hogy a pénisz hihetetlenül hajlékony: képes egy bumeráng alakját is felvenni, miközben misszionárius pózban szeretkeztek.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!