Fegyver és maszk helyett kutyagumival raboltak pénzt a bankrablók

/
/
881 megtekintés

A kukoricás végtermék nem mint fegyver kellett a bankrabláshoz.

A spanyolországi Cartagenában egészen különleges módszerrel rabolt bankot egy öt fős csoport. Sem fegyvert, sem maszkot nem használtak a különös akcióhoz, felszerelésük különféle ruházatból és egy jó adag kutyakulából állt.

A banda egyik tagja diszkréten elhelyezte a csontszilánkos végterméket a bank bejáratánál, majd hangosan rikácsolni és dühöngeni kezdett a takarítás hiányáról, hogy az arra járók és a bankban tartózkodók felfigyeljenek rá. Az öltönybe, pulcsiba, elegánsba és hétköznapiba öltözött bandatagok közben úgy tettek, mintha nem ismernék egymást. Hétköznapi ügyfélként várakoztak a bankban, majd amikor már a fiókvezető személyesen próbálta csöndre inteni a rikácsolót és mindenki rájuk figyelt, ők szépen besurrantak és lenyúlták a lóvét és minden mást is, amit az irodában találtak.

A különös módszerrel dolgozó szaros bandának minden bizonnyal eddig 15 akcióhoz lehet köze, amelyekben összesen 20 millió forintot sikerült összeharácsolniuk. A rendőrség elvileg az akció után elfogta a gyanúsítottakat.

 

Az év rablása Nyíregyházán, festék helyett kutyaszart lopott az élelmes tolvaj