Horror gázsiért haknizik Korda György és Klárika

/
/
14001 megtekintés

Több százezer alatt ki sem teszik a lábukat az otthonukból. 

Egy nemrég megrendezett fesztiválon éppen sztárvendég volt Korda György és Klárika is, azonban a napijegy mellé külön összeget kértek az exkluzív koncerten való részvételért. Naivan azt hittem, 1-2 ezer forint, és az ember átlépheti a küszöböt, az állam viszont akkor találta magát a földön, amikor megtudtam a horror árakat. 10 ezerért átsétálhattam volna a helyszínen, bár azt nem kérdeztem meg, hogy milyen tempóban, 20 ezerért már asztalhoz is ültettek volna egy közös pókerra. Tanakodni kezdtem, vajon mekkora gázsiért érkezik meg a sztárpáros ilyen és ehhez hasonló fellépésekre, amire a Bors adta meg a választ.

Sokan már a kérdésen is felháborodtak, ám szerencsére a Korda házaspár nem volt köztük, és végre fellibbentik a fátylat a titokról:

 

Lehet, hogy többet érünk, de 400 ezer Ft+áfa az az összeg, amit bárhol alkudozás nélkül, boldogan kifizetnek nekünk. Ez egy minimum ötvenperces, fél-playback fellépést jelent, ami a technikus, a sofőr, Klárika és az én honoráriumomat tartalmazza

– mondta a Borsnak a 78 éves énekes.

Több magyar hírességet is megkérdeztek, amiből megtudhattuk, hogy Csepregi Éva 350 ezer forinttól vállal fellépést, ami a körülményeket figyelembe véve változhat, vagyis drágulhat.

Kovács Kati 500 ezer forint fölött kap, amivel az egyik legjobban kereső fellépők között tudhatja magát.

Szóval elkezdek én is gyakorolni valami magánszámmal, aztán meglátjuk.

 

Floyd Mayweather összkeresete átlépheti az egymilliárd dollárt