23 évesen öngyilkos lett az egyik legnépszerűbb pornószínésznő

/
/
16861 megtekintés

Igazai fekete betűs nap lesz a mai dátum kedves férfi társaink, elhunyt egyik kedvenc színésznőnk. Öngyilkos lett.

Kaliforniai otthonában felakasztotta magát, és meghalt August Ames pornószínésznő – közölték a The Blast című lappal a helyi hatóságok. A Ventura megyei igazságügyi orvosszakértő közlése szerint Ames halálát „akasztás okozta fulladás” okozta.

A 23 éves nő holttestét kedden találták meg Camarillo városában található otthonában, és a helyszínen halottá nyilvánították. A Kanadában született pornósztár barátai halálának hírére már akkor közölték, hogy öngyilkosságot követhetett el, mielőtt a hatóságok nyilvánosságra hozták halálának okát.

A Blastnek nyilatkozó közeli barátok elmondása szerint Ames hosszú ideje szenvedett depressziótól, és szerintük az elmúlt napokban ellen indított online zaklatások nagy szerepet játszottak halálában. A pornósztárt a hétvégén sokan kritizálták, miután közölte: nem volt hajlandó szexjelenetet felvenni egy olyan partnerrel, aki melegpornókban is szerepelt. Kijelentése miatt sokan homofóbnak kiáltották ki. Ő azonban ezt elutasította, közölve, hogy döntése hátterében csakis egészségügyi okok állnak. Attól tartott ugyanis, hogy így nagyobb a kockázata egy esetleges HIV-fertőzésnek.

August Ames legjobb filmjeit itt találod!

Ames utolsó Twitter-bejegyzése mindössze ennyi volt: “Basszátok meg mindannyian!”

A Mercedes Grabowski néven, 1994-ben született pornósztár 2013-ban kezdett el elnőtt filmekben szerepelni. Azóta több mint 270 alkotásban játszott, és kétszer is elnyerte a „pornó Oscarnak” becézett AVN-díjat. Férje, a pornófilm rendező Kevin Moore kijelentette, hogy „ő volt a legkedvesebb ember, akit valaha is ismertem, és a világot jelentette nekem”. Több pornósztár is hasonlóan gyászolta Ames-t, akit kedvessége és jószívűsége miatt dicsértek. „Egyike a legjobb, legkedvesebb embereknek a szakmában” – írta Jules Jordan rendező.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!