Itt a bizonyíték: a mikrocerka kifejezetten előnyös a szexben

/
/
9660 megtekintés

Végre van remény srácok, nem kell felnőttfilmes, 25-ös dorong ahhoz, hogy vagány legyél az ágyban. Persze akinek akkor a van, az örüljön és maradjon csendben.

Méghogy ront a szexen, ha a férfi apró szerszámmal rendelkezik?! Épp ellenkezőleg! Nagyjából így írja le Elizabeth McGrath San Franciscó-i terapeuta véleményét a témában.

A szakember szerint ez a mérethiányosság éppen hogy előnyére válhat a kapcsolatoknak, mégpedig azért, mert változatosságot hozhat a szexbe. Az állandóan előtérbe helyezett „hagyományos” szex, a behatolás helyett rengeteg más taktikát alkalmazhatunk, és lehetőségek tárának bővítésével színesíthetjük életünket. Olyanokra gondol, mint például:

főszerepet kaphat az előjáték,

csakúgy, mint az orális megoldások,

szexuális kellékek sorát próbálhatjuk ki, amelyek mind-mind változatosabbá teszik az együttléteket.

McGrath praxisa során leggyakrabban azt szeretné megértetni ügyfeleivel, hogy nem létezik olyan, hogy átlagos vagy hagyományos szex, ezért nem kell és nem is lehet semmilyen sémához, megszokáshoz ragaszkodni. Ha új kapcsolatba lép egy nő, egy mikropénisszel rendelkező férfi semmiben nem különbözik egy hagyományos méretű partnertől, hiszen a szexuális kapcsolat célja ebben az esetben is pontosan ugyanaz, mint máskor: megtalálni, hogy mivel, hogyan okozhatnak egymásnak örömöt.

Mekkora is pontosan a mikroceruza?

Egy meghatározás szerint a merev állapotban 7 centiméternél rövidebb nemi szervet nevezzük mikropénisznek. Az adottság a világ férfipopulációjának 0,6 százalékát érinti.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!