Ha nem esnek le maguktól, akkor is amputálják majd a házi kotyvaléktól felpumpált férfi karjait

/
/
29473 megtekintés

Hiába figyelmeztetik az orvosok, még mindig napi injekciókkal turbózza az egyébként is ormótlanra nőtt karjait.

A 21 éves Kirill Tereshin óriási baromságot csinált, amikor úgy döntött, mindenáron kedvenc mesehősére fog hasonlítani. Ezzel még nem is lenne gond, csak az a baj, hogy döntésével akár élete végéig nyomorékká válthat. Az orosz ex-tengerész girnyó testét akarta záros határidőn belül kigyúrni, ezért a konditermi edzéseket kiegészítvén házi kotyvalékkal pumpálta tele a karjait.

A Popeyre hajazó srác szintollal fecskendezte tele a felkarját, vagyis annak utánzatával, mert spórolni is akart. A szintolnak van ára, a srácnak nem volt pénze, ezért rágugglizott a neten, és saját maga esett neki az otthoni gyártásnak. A kutyulmánya olivaolajból, lidokainból és benzil-alkoholból állt, amiből naponta akár többször is injektált a bicepszbe.

Az orvosok szerint olyan ütemben növekszik a szövet a káros anyagoktól, hogy vagy leesik magától mindkét karja, vagy le kell amputálni őket, hiszen a véraláfutások és elszíneződés nem éppen biztató jelek az egészségre.

Kirill azonban hajthatatlan. A hatalmas instagram követőtábor, a rajongók és az elhatározásai ösztönzik, hogy még több szemetet injekciózzon magába, hiszen még közel sem tart ott a brinyó, ahol azt megálmodta.

 

Ez a fazon izmos példakép helyett elbaltázott lufiemberré injekciózta magát