Dőltek a röhögéstől a bunyóval végződött ovis betlehemezésen

/
/
1361 megtekintés

Minden a legnagyobb rendben ment egészen addig, míg az egyik báránykát alakító kislány játszani nem kezdett a baba-Jézuskával.

A Tennessee állambeli Jefferson megye egyik templomában helyi ovis gyerekek adtak elő egy betlehemest, ám a kétezer évvel ezelőtti karácsony esti események felidézése csak egy darabig volt zökkenőmentes.

Szépen szól a dal, a cuki szereplők énekelnek az istállóban, éppen ünneplik a Megváltó megszületését, amikor az egyik báránykát alakító kétéves kislány úgy nem dönt, aprócska csavart visz a történetbe. Kivette a Jézuska babát a jászolból, és elkezdett táncolni vele, ami csak a közönség számára volt vicces. A Máriát alakító kislány ugyanis rögtön felugrott a helyéről és megpróbálta visszaszerezni Jézuskáját, így a meghitt betlehemes végül bunyóba torkollott. Egy felnőttnek kellett rendet tenni az előadás közben, miközben a szülők és rokonok jót nevettek a látottakon.

A rögtönzött performanszról szóló videó azóta bejárta a világot, rendkívüli népszerűségre tett szert, és belépett a minden idők legjobb karácsonyi videói közé, minden bizonnyal egyből dobogóra ülve.

 

Konditermi bunyóval vágták sutba az edzőtermi etikettet