Ezzel a módszerrel eltüntethetjük az idegesítő ismerősök megosztásait Facebookról

/
/
1264 megtekintés

Eddig is volt erre megoldás, de az új Facebook megoldás segítségével egy jó ideig kipucolhatjuk az ismerősök és csoportok posztjait is.

A Facebooknál megszokhattuk, hogy folyamatosan fejlesztenek valamit, ami olykor lehet elég idegesítő vagy épp hasznos újítás. A tapasztalatok és felhasználók visszajelzései szülnek jó ötleteket, amire a jelenlegi Snooze alkalmazás is tökéletes példa.

Használatával olyan idegesítő posztokat gyomlálhatunk ki az idővonalunkról, amikre eddig sem voltunk kíváncsiak. Nem akarunk senkit megsérteni a komplett ismerős törléssel, de már a falra mászunk az illető vagy csoport megosztásaitól, amit eddig is tilthattunk, de valamiért mindig visszakapaszkodtak az idővonali megjelenítésbe. A Snooze elvileg megoldja a problémát, de sajnos csak 30 napra. Ekkor újra visszatérnek az életünkbe a kéretlen tartalmak, de aztán újra kattintasz, és harminc napra megint nyugtod lehet.

 

Tessenek kipróbálni!

 

Kukkolók, nyomozók, féltékeny csajok és srácok: megszűnik a kedvenc Facebook-funkciótok