Budiba mártott vécékefékkel takarítottak több jó nevű szállodában

/
/
892 megtekintés

A vécékefével nem csak felsúrolták a szobát és elmosták az edényeket, de a törölközőket is a klozetban mártották meg a jó nevű szálloda takarítónői.

Három kínai szállodalánc takarítói buktak le egy videófelvétel miatt, amelyen tisztán kivehető, hogy a higiéniát mellőzve mostak fel és pakoltak rendet a szobákban. Tévedsz, ha azt hiszed, valami lepukkant hostelről van szó, ahol a szobákhoz jár a hokitól tépőzáras takaró, és a fospermetes mellékhelyiség. Az átfogó vizsgálat a Sheraton, Shangri-La és a Kempinski hoteleit érinti, ahol egy-egy éjszaka harminc és 120 ezer forint között mozog.

A rövid hírvideók gyártására szakosodott Pear Videó által közzétett felvételeken jól látszik, hogy a takarítók miután átmosták a kefékkel a budikat, gondosan átsúrolják a mosdót és a poharakat is, miközben a törölközőket is alaposan átöblítik a vécécsészékben. Az esetet látva alapos vizsgálatot rendeltek el az északkelet-kínai Hejlungcsiang tartományhoz tartozó Harbini szállodákban. Hogy miket találnak még, azt egy alapos UV lámpás vizsgálat után még pluszban kiderül.

 

Pucéran vállal takarítást és akkora sikere lett, hogy már céget is alapított