Dubaj leendő ikertornyai közé olyan medencét építenek, hogy attól mindenki inába száll a bátorság

/
/
888 megtekintés

Nem csak a kilátás lesz pazar Dubaj legújabb épületkomplexumától, hanem a 170 méterre tervezett üvegfalú medence a legbátrabb toronyugrókat is megizzasztja majd.

A Nakheel ingatlanfejlesztő társaság nemrég mutatta be azokat a terveket, amelyek Dubaj legújabb épületiről szólnak. A pénzben dúskáló milliárdosok olyan felhőkarcolókat álmodtak meg a tengerbe épült mesterséges szigetükre, ahonnan nem csak a látvány lesz pazar, de az ottlét is emlékezetes lesz még a fényűző életmódhoz szokott gazdagoknak is.
A Palm 360 névre keresztelt épületegyüttes a Dzsumeira Pálma körüli sarlón épül majd fel 2020-ra, és a tornyokat egy 170 méteren összekötő, átlátszó medence köti majd össze. Vagyis felmész a harmincadikra, és fejest ugrasz egy olyan 135 méteres medencébe, aminek szélén a legbátrabbaknak is az inába száll majd a bátorsága.
Az épületekben 12 penthouse-t alakítanak majd ki, amelyek közül a felének akkora lesz a mérete, mint egy focipálya. Azonban, ha nem itt ütik el majd az időt a látogatók, akkor 252 apartman közül választhatnak.