A hatvan éve barátságban élő férfiak karácsonykor tudták meg, hogy valójában testvérek

/
/
610 megtekintés

A neten kutakodott a két barát szülő vagy rokoni szálak után, aztán egy véletlen folytán jöttek rá, hogy a hatvan éve tartó barátság már teljes egészében testvériség.

Alan Robinson és Walter Macfarlane már több, mint hatvan éve barátok, akik hatodikos korukban találkoztak egymással először.

A tizenöt hónap különbséggel született férfiak Hawaii-on nőttek fel, és mind a ketten az interneten kutakodtak rokoni szálak után. Az édesapját nem ismerő Walter és az örökbefogadott Alan egy DNS-tesztet végző, családfakutató oldalon kutakodtak, amikor nem várt információba botlottak.

Az oldal azt az információt közölte, hogy Walter DNS-e egy Robi737 nevű felhasználóéval mutat egyezést, akiről pár telefonhívás után derült ki, hogy ő nem más, mint a jóbarát, Alan Robinson. Mindkettejük álla leesett, hogy közös az édesanyjuk, és karácsony előtt nem sokkal ez remek ajándék is volt számukra az ünnepekre.

Nem is volt kérdés, hogy a testvérpár a hír hallatán hatalmas bulival ünnepli meg az elmúlt 60 évet. Azt mondják, ezután még több időt fognak együtt tölteni, sőt, közös nyaralást is terveznek.

 

DNS-teszt buktatta le a saját feleségét megerőszakoló mintaférjet