Ártatlanságát árulja egy mélyen vallásos lány, akit megcsalt a barátja

/
/
3692 megtekintés

Bosszúból pénzé teszi azt, amit a legjobban féltett, és amit meg akart tartani a házasságig, de megcsalták.

A 23 éves Baily Gibson egyéves korában fogadta örökbe egy olyan kaliforniai házaspár, akik mélyen vallásosak voltak, gyülekezetbe jártak és otthon mindig szigorú rendet tartottak. Baily már gyerekként el volt tiltva minden olyantól, ami rossz irányba sodorná, ezért csak keresztény muzsikát hallgathatott, a tévében pedig csakis a családi csatornákat nézhette.

16 évesen egy bentlakásos lányiskolába került, ahol legalább akkora volt a szigor, mint otthon. A fiúzást elfelejthette, rájuk sem nézhetett, de nem is akart, hiszen kellőképpen belé nevelték a totális önmegtartóztatást és a vallás iránti elkötelezettséget. Az iskola végeztével a nagyanyjához költözött Wisconsinba, ahol egy szintén vallásos fiúval kezdett találkozgatni.

Amikor a kapcsolatuk komolyra fordult, megegyeztek abban, hogy az ártatlanságukat egészen a nászéjszakáig tartogatják, ám a fiú ideje korán elcsábult. A srác pont valentin napon hancúrozott egyet az exével, de lebukott, ám Baily még így is megbocsátott azzal a feltétellel, ha eljár vele párterápiára. Ott azonban a srác bevallotta, hogy már nem ez volt az első félrelépés, amitől a lány szíve teljesen összetört.

Sokáig nem bánkódott, hanem eldöntötte, pénzért eladja az ártatlanságát. Felkérte a híres nevadai bordély tulajdonosát, hogy segítsen ebben a nem mindennapi projektben, az aukció pedig hamarosan el is indult. Mint mondja, abszolút nem érdekli senki véleménye, hiszen attól nem lesz könnyűvérű, hogy egyszeri alkalommal eladja a testét, amivel legalább kárpótolja azt a türelmet és kitartást, amit az exe nem igazán úgy értékelt, ahogyan azt elvárta. Semmilyen nagy célt nem tűzött ki maga elé, pusztán jobb életet szeretne biztosítani magának a bevételből.

A fotókat elnézve egészen hihetetlen, hogy ez a lány még ártatlan, pedig elvileg igaz.

Egyetemi tanulmányokért árulja ártatlanságát egy orosz lány

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!