“Tocsogni fogsz a g*ciben!” – Így zaklatta beosztottját egy magyar főnök

/
/
66386 megtekintés

A katasztrófavédelem egyik volt munkatársa kitálalt a főnökéről. A lány azért állt elő a történetével, mert nem szeretné, ha ez másokkal is megtörténne.

Szolgálati telefonjáról obszcén üzeneteket, magáról készített pornófelvételeket küldözgetett egy megyei katasztrófavédelmi igazgató – állítja egy huszonéves lány, aki éveken át dolgozott az egyik megyeszékhelyen lévő katasztrófavédelmi kirendeltségen. Amikor felmondott, főnöke azt mondta neki: jobban teszi, ha hallgat.

 

A lány – nevezzük B.-nek – története a naiv kislány esete. Az igazgató felfigyelt rá, összejöttek, neki tetszett a dolog. A telefonjában “igibacsi”-ként volt elmentve a száma. Aztán B. megtudta, hogy rajta kívül még több más nő is van az ezredes életében, és esze ágában sincs elhagyni őket érte.

 

B. elmondása szerint munkaidőben rendszeres volt a tipi-tapi, obszcén igazgatói megnyilvánulás, egy alkalommal munkaidőben estek egymásnak az egyik irodában. A kapcsolatnak végül tavaly októberben vetett véget a lány, majd felmondott. Utolsó munkanapján a kirendeltségvezető figyelmeztette, hogy jobban teszi, ha hallgat.  A lány szeretné, ha mással ez nem történne meg, ezért a történtekről a főigazgatónak levelet írt. Tudomása szerint korábban Góra Zoltán látókörébe került az igazgató kicsapongása, de érdemi intézkedést nem tett, csak annyit mondott neki, hogy ne tartson szeretőt.

forrás: Lánglovagok.hu